Catalā / Castellā  ·  TEL. 934 661 287 · EMAIL info@seimar.com
Catalā / Castellā  · 

Etapes


3 Fotos

Educaciķ Infantil


El 2n Cicle d'Educació Infantil és l'etapa educativa on els infants construeixen, amplien i consoliden els primers aprenentatges que seran les peces clau al llarg de tota la seva escolarització.

En aquest cicle tenim cura a garantir als infants uns aprenentatges acords amb el seu desenvolupament maduratiu i posem especial atenció a conèixer les seves necessitats educatives amb la finalitat de donar-hi resposta i ajudar-los en el desenvolupament de competències i capacitats.

 

  • Àmbits d'aprenentatge

Organitzem l'aprenentatge en els següents àmbits: llenguatge matemàtic, llenguatge verbal, anglès, descoberta de l'entorn, psicomotricitat, arts, joc simbòlic i tecnologia.

 

  • Anglès

Des de P3 donem gran importància a l'aprenentatge d'aquesta llengua. Per afavorir el seu ús és la llengua utilitzada en matèries no lingüístiques: physical education, arts...

 

  • Hora complementària

Durant aquesta hora els infants amplien els seus coneixements amb diverses activitats. Les més destacades són l'espai digital i robòtica, el taller d'emocions i teatre i l'espai físic i sensorial.